„Sweet” baba és gyerek sapkák

Selyemtapintású fonalból készült édes sapkák, melyeket hihetetlen puhaság és finomság jellemez.
Fogyasztói ár4000 Ft
„Sweet” alapszín

„Sweet” kiegészítő szín

DSCN2908
DSCN2922
DSCN2913
DSCN2962
DSCN2914
DSCN2970
DSCN2959
DSCN2965
DSCN2925
DSCN2918
DSCN2910
DSCN2924
DSCN2957
DSCN2964
DSCN2916
DSCN2969
DSCN2961
DSCN2968
Leírás

Újszülötteknek választhatsz hozzá illő babacipőt, akár újszülött ajándéknak is ideális. Igény esetén babatakaró is készül ezekből a fonalakból. Az összhatás szívet melengető…

Bölcsisek, ovisok, kisiskolások igazán kitűnnek a tömegből ezekben a sapikban. Készülhet hozzá illő sál is.

Méretek:

koraszülött, újszülött, csecsemő, bébi, totyogó, gyerek (rendeléskor a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni)

100% poliészter

Mosható mosógépben kímélő programon (30°), vagy kézmeleg vízben.

Szárítása a kötött/horgolt termékeknek megfelelően lehetőség szerint fektetve történjen. Ne vasaljuk!

„...mert az én táskám különleges... ”
Hooks mese...

Minden nőnek szüksége van egy kis „énidőre”, bármennyire is szeretjük a családunkat, muszáj kikapcsolódni. Kisgyermekes anyukaként igazi ünnepnapnak számított, amikor levehettem a macinacit és igazi csajos ruhába felöltözve végigsétáltam a körúton vagy a legközelebbi bevásárlóközpontban. Előfordult – és még ma is gyakran megesik -, hogy semmire nem volt szükségem, csupán egy kis környezetváltozásra. Mindig kiválasztottam a megfelelő ruhát, cipőt, és megkoronáztam az egészet az outfithez illő táskával, feltűnő ékszerrel. Ha pedig mégis vásárlásra került a sor – mert mindig van valami, amit egyszerűen nem szabad a boltban hagyni -, akkor nem izgultam amiatt, hogy nem fér a táskámba.

Néhány éve még horgolótűm se volt, ma már kiszorították a táskámból a szempillaspirált és az alapozót... :) Elsősorban női táskák kerülnek ki a kezeim alól, de igyekszem a kislányok kedvében is járni. Igyekszem modern nőknek megfelelő horgolt szépségeket létrehozni, és megcáfolni azt a tévhitet, hogy a horgolás régimódi. Megpróbálok egyéni kívánságokat is teljesíteni. Nincs két egyforma alkotásom, a maga nemében mindegyik egyedi.

Kapcsolat