Triangle - Spring kendő

Gyönyörű tavaszi színek, hidegben védi a nyakat, hűvösebb nyári estéken melegít.
Fogyasztói ár6000 Ft
DSCN2402
DSCN2406
Leírás

Milyen volt az idei tavasz? Meglehetősen télies... A naptár teljesen mást mutatott, mint a valóság. Ezért a lelkemnek is szüksége volt arra, hogy színt vigyek a szürke reggelekbe. De tökéletes társ a hűvös nyári reggeleken vagy estéken. 100% akrilból készült színátmenetes fonalból készült puha vállkendő, melyből nincs két egyforma, hiszen a színátmenetek változatossága minden kendőnél más összhatást eredményez.

„...mert az én táskám különleges... ”
Hooks mese...

Minden nőnek szüksége van egy kis „énidőre”, bármennyire is szeretjük a családunkat, muszáj kikapcsolódni. Kisgyermekes anyukaként igazi ünnepnapnak számított, amikor levehettem a macinacit és igazi csajos ruhába felöltözve végigsétáltam a körúton vagy a legközelebbi bevásárlóközpontban. Előfordult – és még ma is gyakran megesik -, hogy semmire nem volt szükségem, csupán egy kis környezetváltozásra. Mindig kiválasztottam a megfelelő ruhát, cipőt, és megkoronáztam az egészet az outfithez illő táskával, feltűnő ékszerrel. Ha pedig mégis vásárlásra került a sor – mert mindig van valami, amit egyszerűen nem szabad a boltban hagyni -, akkor nem izgultam amiatt, hogy nem fér a táskámba.

Néhány éve még horgolótűm se volt, ma már kiszorították a táskámból a szempillaspirált és az alapozót... :) Elsősorban női táskák kerülnek ki a kezeim alól, de igyekszem a kislányok kedvében is járni. Igyekszem modern nőknek megfelelő horgolt szépségeket létrehozni, és megcáfolni azt a tévhitet, hogy a horgolás régimódi. Megpróbálok egyéni kívánságokat is teljesíteni. Nincs két egyforma alkotásom, a maga nemében mindegyik egyedi.

Kapcsolat