Hooks – „Holiday Big”

Hatalmas pakolós táska.
Nyaraláshoz a legideálisabb, rengeteg holmi belefér, a tengerparton sétálva vagy akár városban nézelődve, bevásárláshoz ideális válltáska.
Fogyasztói ár16500 Ft
„Holiday” alapszín

„Holiday” kiegészítő szín

DSCN3219
DSCN3353
DSCN3820
DSCN2868
DSCN3821
Leírás

Anyaga: 80%-ban újrahasznosított technológiával készült pamut, káros vegyianyagoktól mentes. Alacsony hőfokon gépben mosható.

Paraméterei: Kör alakú alap, melynek átmérője kb. 30 cm. A magasság az alaptól mérve kb. 33 cm.

„...mert az én táskám különleges... ”
Hooks mese...

Minden nőnek szüksége van egy kis „énidőre”, bármennyire is szeretjük a családunkat, muszáj kikapcsolódni. Kisgyermekes anyukaként igazi ünnepnapnak számított, amikor levehettem a macinacit és igazi csajos ruhába felöltözve végigsétáltam a körúton vagy a legközelebbi bevásárlóközpontban. Előfordult – és még ma is gyakran megesik -, hogy semmire nem volt szükségem, csupán egy kis környezetváltozásra. Mindig kiválasztottam a megfelelő ruhát, cipőt, és megkoronáztam az egészet az outfithez illő táskával, feltűnő ékszerrel. Ha pedig mégis vásárlásra került a sor – mert mindig van valami, amit egyszerűen nem szabad a boltban hagyni -, akkor nem izgultam amiatt, hogy nem fér a táskámba.

Néhány éve még horgolótűm se volt, ma már kiszorították a táskámból a szempillaspirált és az alapozót... :) Elsősorban női táskák kerülnek ki a kezeim alól, de igyekszem a kislányok kedvében is járni. Igyekszem modern nőknek megfelelő horgolt szépségeket létrehozni, és megcáfolni azt a tévhitet, hogy a horgolás régimódi. Megpróbálok egyéni kívánságokat is teljesíteni. Nincs két egyforma alkotásom, a maga nemében mindegyik egyedi.

Kapcsolat