Hooks – „Holiday Long” válltáska

Nyaraláshoz, vagy városban sétálgatva ideális válltáska.
Fogyasztói ár13500 Ft
„Holiday” alapszín

„Holiday” kiegészítő szín

DSCN3114
DSCN3307
DSCN3612
DSCN3786
DSCN3795
DSCN3128
Leírás

Anyaga: 80%-ban újrahasznosított technológiával készült pamut, káros vegyianyagoktól mentes. Alacsony hőfokon gépben mosható.

Paraméterei: Kör alakú alap, melynek átmérője kb. 26 cm. A magasság az alaptól mérve kb. 26 cm.

A képre kattintva tovább lapozgathatsz és még több Holiday Long táskát láthatsz.

Az alapszín gombra kattintva kiválaszthatod a te kedvenc színed!

„...mert az én táskám különleges... ”
Hooks mese...

Minden nőnek szüksége van egy kis „énidőre”, bármennyire is szeretjük a családunkat, muszáj kikapcsolódni. Kisgyermekes anyukaként igazi ünnepnapnak számított, amikor levehettem a macinacit és igazi csajos ruhába felöltözve végigsétáltam a körúton vagy a legközelebbi bevásárlóközpontban. Előfordult – és még ma is gyakran megesik -, hogy semmire nem volt szükségem, csupán egy kis környezetváltozásra. Mindig kiválasztottam a megfelelő ruhát, cipőt, és megkoronáztam az egészet az outfithez illő táskával, feltűnő ékszerrel. Ha pedig mégis vásárlásra került a sor – mert mindig van valami, amit egyszerűen nem szabad a boltban hagyni -, akkor nem izgultam amiatt, hogy nem fér a táskámba.

Néhány éve még horgolótűm se volt, ma már kiszorították a táskámból a szempillaspirált és az alapozót... :) Elsősorban női táskák kerülnek ki a kezeim alól, de igyekszem a kislányok kedvében is járni. Igyekszem modern nőknek megfelelő horgolt szépségeket létrehozni, és megcáfolni azt a tévhitet, hogy a horgolás régimódi. Megpróbálok egyéni kívánságokat is teljesíteni. Nincs két egyforma alkotásom, a maga nemében mindegyik egyedi.

Kapcsolat