Hooks – „Poroso” cekker / színátmenetes, világoskék

Idén nagyon divatossá válnak a kézben tartható hálós szütyők, a cekkerek. Egy kicsit újragondolva a dolgot, gyönyörű színátmenetes fonalakat is használva alkottam meg az én cekkereimet, amelyek rácsos jellegük miatt sok holmi befogadására képesek, hiszen kitágulnak a rácsok.
Fogyasztói ár6000 Ft
DSCN2504
DSCN2508
Leírás

A „poroso” egy spanyol szó, jelentése „lyukacsos”. Gyönyörű színekben! Kézben tartós vagy vállra akaszthatós változatban készítem elsősorban 55% pamutot és 45% akrilt tartalmazó fonalból. A színátmenetek egyedisége miatt nem tudok 2 egyformát készíteni, tehát valóban a tiéd lesz az egyetlen ilyen cekker! Alacsony hőfokon kézzel/gépben mosható.

„...mert az én táskám különleges... ”
Hooks mese...

Minden nőnek szüksége van egy kis „énidőre”, bármennyire is szeretjük a családunkat, muszáj kikapcsolódni. Kisgyermekes anyukaként igazi ünnepnapnak számított, amikor levehettem a macinacit és igazi csajos ruhába felöltözve végigsétáltam a körúton vagy a legközelebbi bevásárlóközpontban. Előfordult – és még ma is gyakran megesik -, hogy semmire nem volt szükségem, csupán egy kis környezetváltozásra. Mindig kiválasztottam a megfelelő ruhát, cipőt, és megkoronáztam az egészet az outfithez illő táskával, feltűnő ékszerrel. Ha pedig mégis vásárlásra került a sor – mert mindig van valami, amit egyszerűen nem szabad a boltban hagyni -, akkor nem izgultam amiatt, hogy nem fér a táskámba.

Néhány éve még horgolótűm se volt, ma már kiszorították a táskámból a szempillaspirált és az alapozót... :) Elsősorban női táskák kerülnek ki a kezeim alól, de igyekszem a kislányok kedvében is járni. Igyekszem modern nőknek megfelelő horgolt szépségeket létrehozni, és megcáfolni azt a tévhitet, hogy a horgolás régimódi. Megpróbálok egyéni kívánságokat is teljesíteni. Nincs két egyforma alkotásom, a maga nemében mindegyik egyedi.

Kapcsolat