Hooks – „Summer Pretty” válltáska/clutch

Ha akarod válltáska, ha akarod clutch...
Fogyasztói ár10000 Ft
„Summer” alapszín

07274008
07274027
07274026
07274007
07274029
07274016
Leírás

Egyszerűen működő, összeakasztható fém csattal zárhatod. Karabineres vállpántja a táska színével megegyező anyagból születik, melyet egy mozdulattal lecsatolhatsz. 

Anyaga: Pamut zsinórfonal, amely puha, rugalmas és sok mindent kibír. 100%-ban újrahasznosított pamut. Alacsony hőfokon gépben mosható.

Paraméterei: kb. 28 cm széles és kb. 20 cm magas, mélysége kb. 6 cm. Vállápánt hossza kb. 110 cm.

Az alapszín gombra kattintva kiválaszthatod, milyen színben szeretnéd.

Ha más méretben is szeretnél vállpántot, rendelhetsz még két méretben az általad választott színben.

A képre kattintva és lapozgatva több táskát, közelebbi képeket is láthatsz.

„...mert az én táskám különleges... ”
Hooks mese...

Minden nőnek szüksége van egy kis „énidőre”, bármennyire is szeretjük a családunkat, muszáj kikapcsolódni. Kisgyermekes anyukaként igazi ünnepnapnak számított, amikor levehettem a macinacit és igazi csajos ruhába felöltözve végigsétáltam a körúton vagy a legközelebbi bevásárlóközpontban. Előfordult – és még ma is gyakran megesik -, hogy semmire nem volt szükségem, csupán egy kis környezetváltozásra. Mindig kiválasztottam a megfelelő ruhát, cipőt, és megkoronáztam az egészet az outfithez illő táskával, feltűnő ékszerrel. Ha pedig mégis vásárlásra került a sor – mert mindig van valami, amit egyszerűen nem szabad a boltban hagyni -, akkor nem izgultam amiatt, hogy nem fér a táskámba.

Néhány éve még horgolótűm se volt, ma már kiszorították a táskámból a szempillaspirált és az alapozót... :) Elsősorban női táskák kerülnek ki a kezeim alól, de igyekszem a kislányok kedvében is járni. Igyekszem modern nőknek megfelelő horgolt szépségeket létrehozni, és megcáfolni azt a tévhitet, hogy a horgolás régimódi. Megpróbálok egyéni kívánságokat is teljesíteni. Nincs két egyforma alkotásom, a maga nemében mindegyik egyedi.

Kapcsolat