Hooks – „Summer Pretty” válltáska/clutch vállpánt kb. 80 cm

A Hooks – „Summer Pretty” válltáska/clutch kiegészítője.
Fogyasztói ár2500 Ft
DSCN36781
07274017
Leírás

A táska karabineres vállpántja a táska színével megegyező anyagból születik, melyet egy mozdulattal lecsatolhatsz. 

Anyaga: Pamut zsinórfonal, amely puha, rugalmas és sok mindent kibír. 100%-ban újrahasznosított pamut. Alacsony hőfokon gépben mosható.

Vállápánt hossza kb. 80 cm. Ha ezt a hosszt választod, akkor nem tudod átvetni magadon, ez kifejezetten válltáskaként funkcionál.

Az alapszín gombra kattintva kiválaszthatod, milyen színben szeretnéd.

A képre kattintva és lapozgatva több táskát, közelebbi képeket is láthatsz.

„...mert az én táskám különleges... ”
Hooks mese...

Minden nőnek szüksége van egy kis „énidőre”, bármennyire is szeretjük a családunkat, muszáj kikapcsolódni. Kisgyermekes anyukaként igazi ünnepnapnak számított, amikor levehettem a macinacit és igazi csajos ruhába felöltözve végigsétáltam a körúton vagy a legközelebbi bevásárlóközpontban. Előfordult – és még ma is gyakran megesik -, hogy semmire nem volt szükségem, csupán egy kis környezetváltozásra. Mindig kiválasztottam a megfelelő ruhát, cipőt, és megkoronáztam az egészet az outfithez illő táskával, feltűnő ékszerrel. Ha pedig mégis vásárlásra került a sor – mert mindig van valami, amit egyszerűen nem szabad a boltban hagyni -, akkor nem izgultam amiatt, hogy nem fér a táskámba.

Néhány éve még horgolótűm se volt, ma már kiszorították a táskámból a szempillaspirált és az alapozót... :) Elsősorban női táskák kerülnek ki a kezeim alól, de igyekszem a kislányok kedvében is járni. Igyekszem modern nőknek megfelelő horgolt szépségeket létrehozni, és megcáfolni azt a tévhitet, hogy a horgolás régimódi. Megpróbálok egyéni kívánságokat is teljesíteni. Nincs két egyforma alkotásom, a maga nemében mindegyik egyedi.

Kapcsolat