Hooks - Unicorn táska kislányoknak

Hihetetlen, de létezik! Titokzatos, elbűvölő, extravagáns és gyönyörű! A kertünkben pihen... árvalányhaj puhaságú sörényét időnként meglebbenti a gyenge, nyári szellő, aranysárga szarván megcsillan a nap sugara... harmatot ivott, selyemfüvet evett, s most vár... vár valakire, hisz megsúgta nekem, hogy nagyon magányos... talán épp rád vár...
Fogyasztói ár7000 Ft
08087026
08087007
08087022
08087019
Leírás

 

Kis táska apró kezekbe formatartó szalagfonalból. Mert nemcsak anyának lehet egyedi táskája... 

Paraméterei: kb. 18 cm magas, kb. 15 cm átmérőjű alappal, szélessége fent kb. 25 cm

A képre kattintva tovább lapozgathatsz és még több képen láthatod az unikornist.

Az alapszín gombra kattintva kiválaszthatod gyermeked kedvenc színét, olyan lesz az alsó és felső szegély. Megjegyzésbe beírhatod, milyen színű legyen a sörénye és a farka. 

„...mert az én táskám különleges... ”
Hooks mese...

Minden nőnek szüksége van egy kis „énidőre”, bármennyire is szeretjük a családunkat, muszáj kikapcsolódni. Kisgyermekes anyukaként igazi ünnepnapnak számított, amikor levehettem a macinacit és igazi csajos ruhába felöltözve végigsétáltam a körúton vagy a legközelebbi bevásárlóközpontban. Előfordult – és még ma is gyakran megesik -, hogy semmire nem volt szükségem, csupán egy kis környezetváltozásra. Mindig kiválasztottam a megfelelő ruhát, cipőt, és megkoronáztam az egészet az outfithez illő táskával, feltűnő ékszerrel. Ha pedig mégis vásárlásra került a sor – mert mindig van valami, amit egyszerűen nem szabad a boltban hagyni -, akkor nem izgultam amiatt, hogy nem fér a táskámba.

Néhány éve még horgolótűm se volt, ma már kiszorították a táskámból a szempillaspirált és az alapozót... :) Elsősorban női táskák kerülnek ki a kezeim alól, de igyekszem a kislányok kedvében is járni. Igyekszem modern nőknek megfelelő horgolt szépségeket létrehozni, és megcáfolni azt a tévhitet, hogy a horgolás régimódi. Megpróbálok egyéni kívánságokat is teljesíteni. Nincs két egyforma alkotásom, a maga nemében mindegyik egyedi.

Kapcsolat